En die zien er zo uit wanneer ze, samen met pens, tot 'Majeritsa' worden verwerkt. De traditionele paassoep. Smaakt net zoals het eruit ziet!
Dit zijn 'tsigles'. Leek alsof men een nest vogeltjes had geplunderd en ze vervolgens op de barbeque had gegooid.
Lam van het spit, op paaszondag. De kop wordt meestal als laatste opengehakt en leeggelepeld.
Het water loopt je in de mond!
Geen onderdeel van het schaap is ons bespaard gebleven!
Wees overigens gerust. Griekenland staat voornamelijk bekend om zijn heerlijke salades, visjes en ovenschotels.
Alleen dus net niet met de paasdagen.
P.S.: Mocht U een sterke maag hebben kunt op de foto's klikken voor een uitvergroting.
9 opmerkingen:
Wat zeg je ervan als ik je eens toevoeg aan onze links? Hoog tijd, nietwaar?
V.
Ik vind het niet echt smakelijk eruit zien en dat terwijl ik toch wel een liefhebber ben van eten.
@Vincent: Deze log heeft je overtuigd, nietwaar?
@Erwin: Culinaire hoogstandjes zijn het. Stuk voor stuk!
Dit ziet er echt niet smakelijk uit! Ik dacht nog wel dat Grieks zo lekker was...
je kreeg je baan toch op basis van je log ook?
He Biblio!
Mijn manuscript komt er nu aan!
Leg je hem even bovenop?
Dank je alvast,
(Oessem, dat boek, je weet wel)
Je kwam er goed over op dat filmpje trouwens. Aanwinst voor de uitgeverij ben je!
WJ
Dames en heren; Ik heb geen enkele invloed op het manuscriptenbeoordelingsproces. Anders zou ik een eigen manuscript wel bovenop leggen!
Gaan de manuscripten niet door jouw mooie handen? Jammer!
WJ
beter is het natuurlijk niet bovenop te liggen maar gevraagd te worden...
Een reactie posten