zaterdag, december 03, 2005

The Kama Sutra of reading

Gejat van Booklust.

8 opmerkingen:

justathought zei

Zal het eens voorstellen vanavond....

Anoniem zei

Je bent verliefd, geef het maar toe!
Boekengek

Anoniem zei

... op die Engelsman natuurlijk, bedoel ik.
Boekengek

Anoniem zei

Echt iets om voordat je een relatie aangaat te doen (alle standjes!). Alleen als dat slaagt, kun je je eventueel op het andere genre richten.

Zen Wizard zei

That's pretty funny.

administrateur zei

Anoniemous: Biblio verliefd? Daar lijkt ze me te rationeel voor. Die is veel te intelligent om zomaar verliefd te worden. En dan op iemand die geen boeken leest...

Leuk zo'n korte blog ertussendoor. Al smullen we allemaal natuurlijk van de woorden van Biblio, haar brille, haar stijl, haar eruditie, haar leven. Openbare voyeurs, wij.

Bibliofilos zei

Literatuuraire, in de liefde gaat mijn intelligentie nog steeds veelvoudig down the drain. Gevoel neemt bij mij altijd loopje met het verstand, wordt op een gegeven moment wel ingehaald door verstand waarna ze in gevecht raken, maar gevoel wint dan -tijdelijk- weer door de genomen voorsprong. Mijn hart is nog niet bijster intelligent.

Anoniem zei

HA!
Nou, dan kunnen we elkaar een hand geven!

Het wachten is op het literaire verhaal wat de kama sutra van het lezen verleidelijk thematisch verwerkt... ik werk aan een serie verhalen over de zoektocht naar de boeken van Aishia Hin (lees: Anais Nin) - misschien kan er ook een leesorgie van komen...!!!